Ullared!

Idag besökte jag Ullared för första gången i mitt liv! Jag, Emelie Edvinsson & Amanda Wändal åkte dit kl. 07.30 imorses. Tidigare har jag varit lite eller rent utsagt väldigt skeptisk till Gekås. Har föreställt mig att det mest är skitsaker som finns där och att det är massa folk som trängs och slåss om saker och ting. Till viss del hade jag rätt. Mycket folk var det minsann! Men skitsaker, jo delvis kanske, men sjukt mycket bra saker fanns det som var prisvärda! Vi befann oss på Gekås från kl. 10.30-18.30. Helt sjukt vad trött man var när man kom hem! Både fysiskt och psykiskt. Benen värkte och hjärnan var helt fullproppad med massor av nya intryck från dagen. Alltifrån skåningar till västgöttar och norrlänningar befann sig i samma byggnad samtidigt. Mycket barnfamiljer var på plats också! Det ropades ofta ut i högtalarna om folk sett någon speciell vagn som försvunnit på barnavdelningen. Inte direkt förvånad över att det var just på barnavdelningen de flesta vagnarna försvann med tanke på att föräldrarna lär ha haft fullt upp med att ha koll på vad ens egna barn höll hus. Verkade inte vara alltför smidigt att åka dit och shoppa med småbarn som ville ha allting som de såg. 

Sammanfattningsvis kan man säga att dagen varit mycket lyckad! Kommer deffinitivt bli många återbesök till Ullared framöver! Speciellt när man flyttar hemifrån. Fanns riktigt mycket bra "Flytta hemifrån-saker" som hushållsartiklar, handdukar m.m.
Jag gjorde många fynd, bland annat:
- Sällskapsspel
- Hårprodukter
- Dvd
- CD
- Locktång
- Vattenkokare
M.M.
(Se sista bilden)









Nu väntar sängen och en härlig sömn! Imorn blir det jobb 09.30-18.00 på förskolan. Sen ska det packas klart till Stockholmsresan som äger rum i helgen. Blir gött de!
GODNATT ALLIHOP!