Påsklov!

Idag gjorde jag min sista praktikdag i Mullsjö Pingst. Jag har haft en sjukt bra praktik hos dem. Jag har lärt mig mycket och fått vara med på många olika verksamheter. Teamet som jobbar där är helt fantastiska och människorna i församlingen! Jag har fått vara med på alltifrån småbarnsträffar, ungdomssamlingar, konfirmation, Royal Rangers (scouter) m.m. I tisdags var jag & Lisa med och planerade konfirmationsundervisningen tillsammans med Rickard. Sex & relationer var temat. Det var spännande och lärorikt att vara med och planera undervisning samt hjälpa till att undervisa själv. 
Sista praktikdagen slutade med middag tillsammans med teamet. Barnpastorn, ungdomspastorn, familjepastorn och Mullsjö Pingsts nya föreståndaren var med. Det blev ett fint avslut på praktiken.
 
Kl. 14.20 tog jag tåget från Mullsjö till Skövde. Sen blev det buss till Lidköping och därefter byte och buss vidare till Götene. Vid kl. 17.00 kom jag hem till Götene. Nu ska jag njuta av 1 1/2 veckas påsklov. Lovet kommer att spenderas i Götene och i Lövnäs! Kommer bli sjukt bra!