Besök av mormor!

Haft finbesök av mormor i ett par dagar! Hon kom tidigt i lördagskväll och åkte hem idag efter lunch. I lördags tyckte hon att vi skulle beställa kebabpizza och ladda inför melodifestivalen. Jag tyckte det lät som en utmärkt idé. Det blev en mysig slapparkväll framför TV:n. Den som var bäst i melodifestivalen var överlägset Tomas Ledin. Han är grym! Synd att han inte var med och tävlade bara...

Söndagen inleddes med ett gudstjänstbesök. En perfekt uppladdning inför ishockeyfinalen. 
Riktigt tråkigt att Sverige förlorade. Men Kanada var bäst och förtjänade guldet.

Idag tog vi en sväng till mormors favoritbutik här i Götene, nämligen Second Hand. Hon vill alltid göra ett besök där när hon är i Götene. Hon lyckades hitta en hel del fynd också till sitt kök hemma, så det blev ett lyckat besök.

Nu har hon åkt hem och jag har en slappareftermiddag att se fram emot. Jag har börjat läsa en hel del böcker nu igen vilket känns kul. Har ju all tid i världen till sånt nu när jag är sjukskriven. Boken jag håller på att läsa nu handlar om Denis Mukwege. En fantastisk människa som utbildat sig till läkare och jobbar på Panzisjukhuset i Kongo. Ett sjukhus som arbetar främst med att hjälpa kvinnor som utsatts för våld i krig.
En mycket intressant och gripande bok som helt klart är läsvärd och som jag rekommenderar alla att läsa!