1,5 months later. Home sweet home!

1,5 månad senare är jag åter hemma i min lägenhet i Götene. 6 veckor på resande fot, 12 flygresor och 7 delstater senare. Vi har besökt flera olika platser och bott mestadels hos släktingar men också på hotell. Platserna vi besökt är:
1. Cincinatti, Ohio
2. Atlanta, Georgia
3. Tallahasee, Florida
4. Los Angeles, Kalifornien
5. Paso Robles, Kalifornien
6. Gilroy, Kalifornien
7. San Fransisco, Kalifornien
8. Seattle, Washington
9. Spokane, Washington
10. Salt Lake City, Utah
11. New York, New York
 
Vi har flygit mellan alla platser förutom mellan Los Angeles och San Fransisco. Däremellan bilade vi längst med Highway nr1 och stannade ett dygn  i Paso Robles (känd för alla vingårdar) och fyra dygn i Gilroy (vitlökens huvudstad). Det har varit en fantastisk resa där vi fått uppleva vackra vyer, intressanta platser och fina människomöten. Det är svårt att säga vilken stad jag gillade bäst. Jag har uppskattat alla platser vi besökt. Alla hade något unikt att erbjuda. Men favoritstaten är nog ändå Utah. Där bodde vi i en liten ort som heter Springville. Härifrån tog vi sedan tåget in en dag till Salt Lake City. Orsaken att detta är favoritstaten är naturen. Springville och Salt Lake City är omgivna av fantastiskt vackra berg. Åt vilket håll man än tittar så ser man berg. Sen var såklart LA en häftig upplevelse där vi bland annat besökte Disneyland, Santa Monica och Venice beach. Dock så är den staden så stor och utspridd. Att köra bil i LA är inte heller något jag skulle rekommendera. Är glad att vi överlevde den bilresan!
 
San Fransisco, Seattle och New York är några städer där det är promenadavstånd till så gott som alla platser vilket vi gillade. Man får ju se så mycket mer när man promenerar jämfört med att ta tunnelbanan. 9/11-muséet i New York var ett mycket gripande besök. Har nog aldrig blivit så berörd av ett museumbesök som då.
 
Även fast jag tycker det är väldigt kul att resa runt och upptäcka nya platser så är det alltid skönt att komma hem till sitt eget igen och inte längre bo i en resväska. Nu har jag en dag på mig att vända tillbaks dygnet och försöka bli fri från jetlaggen. För på måndag är det tillbaks till verkligheten och det är dags att börja sommarjobba!
 
På platsen i Atlanta där Coca-Cola en gång i tiden grundades
Här inne sägs det hemliga receptet på Coca-Cola finnas bevarat
Guidad tur genom CNN:s huvudkontor i Atlanta
Tallahassee
 
Bland vingårdarna i Paso Robles
 
Disneyland, LA
 
Venice Beach, LA
Besök på fängelseön Alcatraz. Här är cellen där den välkända flykten ägde rum.
Mountainbiking @ Idaho
Springville
Mormontemplet i Salt Lake City
New York
New Yorks högsta skyskrapa - One World Trade Center
Besök på ett FIKA-café i New York