En vecka uppe i snön

Igår kom vi hem efter 1 veckas vistelse  hos farmor & farfar i Lövnäs, Dalarna. (Ett snöigt Dalarna kan tilläggas, till min stora förtjusning!) Jag, pappa, Alexander, Rickard & Rebecca tog bilen upp 22 dec. Väl framme träffade vi resten av släkten på pappas sida som vi skulle fira jul tillsammans med. Sammanlagt var vi 15 pers i huset. Det var kul att fira jul tillsammans med allihopa på pappas sida. Man kände att man kom närmare varann och lärde känna varann ännu bättre.

På julafton åkte vi till grannbyn Nornäs och var med på en liten julgudstjänst. Jag, farfar och farmors bror spelade fiol tillsammans. Det var riktigt kul att spela trestämmigt tillsammans med de rutinerade gubbarna!
Några av mina kusiner uppträdde också med musik. Tvärflöjt och piano spelade de. Riktigt fint!
När gudstjänsten var slut åkte vi hem till Lövnäs igen och åt julmat, läste julevangeliet, lekte lite lekar, öppnade julklappar m.m.

Resten av veckan innehöll lite allt möjligt. Längdskidåkning, sparkåkning, besök hos farmor på äldreboendet, sällskapsspel, härliga vinterpromenader och kvalitétstid med släkten. Det blev en mycket lyckad jul tillsammans med allihop!

Nu återstår 1 semestervecka. Nyår skall firas hos mormor i Skogsbygden utanför Alingsås. Bara jag & hon. Det ska bli riktigt mysigt. Man får aldrig långtråkigt när man är med mormor! Jag känner på mig att det kommer bli en riktig succé-nyårsafton!

Nu återstår det bara för mig att önska er alla ett GOTT NYTT ÅR!