Påsk i Lövnäs

4 dagar efter att jag kommit hem ifrån farmos begravning uppe i Dalarna så bar det av upp till Dalarna igen. Denna gång för att fira påsk med pappa, min faster Anette och mina två sysslingar Bettina & Linnea. Först så jobbade jag på Skärtorsdagen till kl. 13, sen åkte jag och pappa till Mariestad och plockade upp Anette som hade tagit tåg och buss dit. Sen fortsatte vi vår resa norrut. 42 mil senare var vi framme i ett snöigt Lövnäs. Bettina & Linnea kom fram tidigare på dagen.
 
Det blev ett gäng härliga dagar med avkoppling, god mat, trevliga besök hos släktingar samt mycket ätande av påskgodis. Pappa hade köpt varistt påskägg till oss alla. Sen hade även jag köpt ett litet påskägg till allihop som jag hade gömt. På Påskafton fick de gå runt i huset och leta. Det roliga är att påskäggsletande är lika kul nu som det var när man var liten! 
 
Imorse åkte vi till Mora och släppte av Bettina & Linnea som skulle ta tåget tillbaks till Stockholm. Vi andra tre fortsatte sedan vår resa söderut till Västergötland och Småland.