Helg!

Denna helgen är min jobbhelg. Vi jobbar varannan helg här. Idag tog vi med oss skolbarnen till en fotbollsplan som ligger några kilometer från GCF. Där spelades det fotboll i lite över 2 timmar. 11-mannaplan i 30-gradig hetta...

Under tiden de spelade så vilade jag mitt knä och hängde med en skön grabb som inte ville spela fotboll. Han lärde mig några ord på zulu och jag lärde honom några svenska ord. Vi satt och pratade länge om allt möjligt. Alltifrån språk till skola & fritidsintressen. Jag älskar verkligen att sitta ner och prata med barnen. Många barn har inte haft en lätt uppväxt. Det jag faschineras och gläds över är att mitt i allt det tunga finns ändå ett hopp. Give a Child a Family är en fantastisk organisation som ger barnen just HOPP. Utan dem hade många barn inte haft någonstans att bo eller kunnat få äta sig mätta.

Efter fotbollen så åkte vi tillbaks till GCF och lekte på lekplatsen. Vid kl. 13 slutade jag för dagen. Eftermiddagen tillbringades på stranden. På kvällen hade vi grillkväll i volontärhuset. Riktigt gott!

Nu är det dags för mig att sova. Imorn ska jag hänga med kidsen på söndagsskolan. Något jag ser fram emot!