Försmak av julen!

Denna helgen har jag fått en försmak av julen. Igår tog jag tåget till mamma i Alingsås. I trappuppgången till lägenheten möts jag av en ljuvlig doft av lussekatter och pepparkakor. Jag anade att denna lukt kom från min mors lägenhet och mycket riktigt så gjorde den det! Jag blev bjuden på en härlig lussefika med glögg, pepparkakor och lussekatt. Alexander var även där så jag, mamma och Alexander satt och njöt av det goda fikat tillsammans. Några timmar senare kom även Rickard & Rebecca. På eftermiddagen åkte vi in till Göteborg för att tillbringa eftermiddagen & kvällen på Lisebergs julmarknad. Vi startade vårat Lisebergsbesök med julbord som mamma bjöd oss på (bortskämda blev vi!). Sen strosade vi runt bland all mysig juldekoration till doften av brända mandlar och glögg. Givetvis inhandlades det brända mandlar och även fudge. 2 godsaker jag alltid inhandlar varje gång jag besöker julmarknaden. Ett måste enligt mig! 
Senare på kvällen åkte Rickard & Rebecca hem till Mullsjö igen och jag, mamma & Alexander tog tåget tillbaks till Alingsås för att sova över hos mamma. 

På söndagen tog vi en rejäl sovmorgon. På eftermiddagen gick vi en härlig höstpromenad längs med vackra sjön Mjörn som ligger alldeles nära där mamma bor (var tvungen att ta kort på den vackra himlen. Får lite utomlandskänsla av kortet.) Innan jag tog tåget hem till Götene igen så åt vi en god måltid som mamma tillagat. Godare än restaurangmat om jag får säga det själv. Min kära mor kan det där med att laga mat helt klart! 

Nu är det dags för mig att sova. Somnar med ett léende på läpparna efter denna helg. Alltid lika kul att träffa familjen och umgås med dem!