Kvalitétstid med fin vän!


Igår så städade jag större delen av dagen. Jag rensade mina skrivbordslådor som alltid blir överfulla väldigt snabbt. Så typiskt mig att så fort jag har lite för stökigt på skrivbordet så lägger jag ner sakerna i skrivbordslådorna så att de blir överfulla istället. Jag liksom flyttar fram städandet genom att gömma undan saker i mina skrivbordslådor. Frågan är när jag ska lära mig att ta tag i städandet direkt och slänga saker när de ligger på skrivbordet och skräpar istället för att gömma undan det i mina skrivbordslådor och flytta fram problemet...

Vid kl. 19.00 kom Amanda Wändal förbi mig med bil och vi åkte fram för att handla mat till kvällen. Efter handlingen åkte vi hem till mig och tillbringade hela kvällen hemma hos mig. Vi gjorde hemmalagad pizza och till efterrätt blev det varm banan & choklad. När vi ätit klart satte vi oss i soffan och satt och pratade från kl. 21.00-05.00. Klockan har alltid en tendens till att rinna iväg när vi sitter och tjötar. Konstigt det där! Alexander fick en chock när han kom hem från ett bröllop runt 02.00-tiden och fick se oss två fortfarande vara vakna och sitta i soffan och prata, haha! 

När vi märkte att fåglarna kvittrade utanför huset och att det hade blivit ljust igen så kollade vi på klockan och fick se att den var nästan kl. 05.00. Då kände vi att det kanske var dags att gå och lägga sig. 

Vi hade en riktigt mysig kväll tillsammans! Sådana här kvällar är bland det bästa jag vet. Att sitta med en nära vän och bara prata i flera timmar. Kvalitétstid it is!