Slapparhelg!

Rubriken sammanfattar helgen som har varit. Jag har minst sagt haft en riktigt go slapparhelg! I fredagskväll var jag hemma själv och hade lite egentid. Sjukt viktigt att ha det emellanåt. Jag slappade framför tv:n och tog det lugnt.

Igår så var det bara jag & Malin hemma. Jag började med min predikan som jag ska ha i skolan om ca 1 vecka. Min livs första predikan kan tilläggas! Lite skräckblandad förtjusning samtidigt som jag är riktigt taggad! På kvällen hade jag och Malin filmkväll tillsammans. Vi tittade på filmen "Allt för min syster" och drack te.

Idag så startade jag dagen med 55 min spinning på Friskis & Svettis. Sen åkte jag hem och tog det lite lugnt i några timmar innan jag begav mig till kyrkan på gudstjänst kl. 16.00. Efter gudstjänsten drog vi ett gäng till Vätternstranden och grillade. Riktigt mysigt att sitta vid vattnet och grilla medans solen gick ner. (En sak jag kommer att sakna när jag lämnar Jönköping!)

Ja, som ni ser har det minst sagt varit en riktig slapparhelg för min del, haha! Dock så tror jag det är viktigt att ha sådana helger emellanåt.

"Att inte göra någonting alls är en underskattad aktivitet" /Tomas Ledin