S O M M A R L O V

Känslan när klockan är 12.36, det examinerande seminariet är avklarat och man möts av solsken när man går utanför högskolan. Som om inte det är nog så har jag precis gått på SOMMARLOV. Fin känsla. Mycket fin känsla till och med.

Andra terminen avklarad och första året på högskola avklarad. Tiden har minst sagt gått fort. Ett år fyllt av glädje, tuffa perioder emellanåt, ny kunskap och nyfunna vänner. Jag är så glad att jag bestämde mig i höstas för att tacka ja till min plats och hoppa på utbildningen. Det är roligt att få ny kunskap och lära sig mer om hur arbetet på förskolan fungerar och vad som ligger till grund för verksamheten. 

Jag och mina klasskompisar Anna, Sarah och Sofia har infört en liten tradition. Varje avslutad termin firar vi med en hotellfrukost på Scandic-hotellet som ligger granne med högskolan. Idag firade vi att vi avklarat andra terminen och att vi överlevt ett helt år på högskolan. Det är minst sagt värt att firas! 

Efter skolan tog jag bussen hem till Götene och här har jag njutit hela eftermiddagen åt att inte ha några skoluppgifter. Det känns overkligt på något vis. Nu väntas en ledig långhelg som ska tillbringas hos mormor. Sedan blir det jobb tre dagar nästa vecka. Men på fredag så drar jag och mamma till USA. Dagarna räknas ned nu...