Lövnäs med 3 generationer

Tacksam över 3 härliga dagar uppe i Dalarna hos farmor & farfar. Jag, mamma och mormor åkte upp i bil i onsdags efter jobbet. Ju längre norrut vi kom desto mer snö fick vi se. I Lövnäs fanns det mycket snö till min stora förtjusning. Tillräckligt mycket för att kunna åka längdskidor, spark m.m.

Det var mysigt att få komma upp och träffa farmor & farfar igen. Eftersom det är 42 mil enkel väg så har man inte möjlighet att åka upp så jätteofta. Men när man väl åker upp och befinner sig i Lövnäs så är det alltid lika skönt och avslappnande. Min favoritplats här i Sverige. På lördagen hade vi bjudning för farmors syskon & respektive. Jag fick äran att spela fiol med farfar & farmors bror vilket var riktigt kul! Övriga dagar var vi ute och promenerade mycket i snön, tog en sväng till Älvdalen och hälsade på farmor på äldreboendet och slappade.
 
Jag hade gärna stannat några dagar till uppe i Dalarna, men nu så är det dags att ladda för sista hela arbetsveckan innan jag åker till Sydafrika. Det känns sjukt att detta är sista hela veckan som jag kommer att jobba. Kommande veckor fram till min avresa blir det endast 2 jobbdagar/vecka. 

Önskar er alla en fin arbetsvecka!