Skön helg!

Denna helgen har varit riktigt skön! Igår var jag hemma i lägenheten större delen av dagen. Jag tvättade två maskiner tvätt, städade rummet och slappade sen efteråt. På kvällen hade jag Monopol-kväll tillsammans med 3 kompisar från klassen. Monopol är ju kännt som ett evighetsspel. Så blev det kväll. Vi höll på och spelade i ett antal timmar. Till slut gav vi upp och orkade inte spela klart. Istället satt vi och pratade i ytterligare nån timme. Jag begav mig hemmåt vid 02.00-tiden. Det blev en mycket rolig och mysig kväll! Måste göras om snart igen! :)

Idag så tog jag en lång och skön sovmorgon till kl. 11.00. På förmiddagen gick jag till Willys och handlade mat. Kl. 16.00 var jag med på en "Musikgudstjänst" ute i Hovslätt. Vi som ska praktisera i Hovslätt välkomnades och vi fick presentera oss för församlingen. Det blev en mycket härlig gudstjänst innehållandes en kort predikan och mycket musik! Man kände sig verkligen välkommen till församlingen. Efter mötet kom det många personer fram och presenterade sig för oss. Alla var så glada & trevliga! :)

Nu ska jag alldeles strax sova. Imorn blir det uppstigning kl. 06.45 och en ny vecka på bibelskolan väntar! Jag ser med spänning fram emot denna veckan! Jag längtar särskilt mycket tills på fredag då vi ska börja med våra profiler. Jag har valt den "Sociala profilen" som b.la. riktar in sig på hur man på olika sätt kan hjälpa personer som är i behov av stöd m.m.