Då har man flyttat!

Igår flyttade jag och mina 2 tjejkompisar Karolina & Malin in i våran lägenhet här i Jönköping. Idag började bibelskolan. Vi träffade klassen innan vi skulle välkomnas på en gudstjänst i Jönköpings Pingstkyrka. Klassen kändes jättebra! Idag var vi ca 17 tjejer och endast 1 kille... Det skulle dock komma ev. 2 st killar till som inte hade möjlighet att vara med idag. Så det blir en tjejdominerad klass i år! Blir spännande, haha :) Nu ska man försöka lära sig allas namn också. Brukar ta sin lilla tid innan allas namn fastnar i huvudet. Men det ska nog gå bra!
 
Det känns riktigt kul att bibelskolan har börjat nu i alla fall och att man flyttat in i lägenheten. Än så länge är lägenheten långt ifrån klar. Det är fortfarande mycket saker som ligger nedpackade i flyttkartonger, men det får ta den tid det tar! Ingen brådska känner jag. Efter kyrkan idag så tog vi Malins bil och begav oss till mataffären för att inhandla dagens måltid. Sen åkte vi tillbaks till våran lägenhet och lagade mat tillsammans. Fläskfilégryta & ris blev det. Mycket gott! 

Nu sitter jag och tar det lugnt i mitt rum. Man blir rätt trött efter en flytt har jag märkt. Det är många nya intryck m.m. Tänkte eventuellt ta en kvällspromenad vid Vättern-stranden ikväll och se solnedgången. 
 
Ha en fortsatt härlig söndag allihop!