Överraskningshelg

Igår kl. 10 plockade jag upp min vän Amanda utanför hennes hus och det var dags för min överraskningshelg. En försenad julklapp/födelsedagspresent. Hon visste inte vart vi skulle eller vad vi skulle göra. Det enda hon visste var att vi skulle åka iväg någonstans, sova över en natt och komma hem söndagkväll.

Överraskningen blev ett dygn i Jönköping. Först hade vi picknick med utsikt över Vättern. Riktigt kanonväder var det! Vi satt på picknickfilten och solade, fikade och pratade i några timmar. Sen åkte vi in till stan igen, parkerade bilen och checkade in på det nyöppnade "Hotell Vox" som ligger centralt i Jönköping. Ett fräscht och modernt hotell. Vi bar in våra väskor i rummet och tog en liten powernap innan vi sen gick ut på stan, tog en fika och satte oss vid vattnet och njöt av den gassande solen. På kvällen åt vi på Bada Bing. En god hamburgerestaurang som gör "riktiga" hamburgare. Långt ifrån en vanlig McDonald`s-hamburgare. 

På söndagsmorgonen avnjöt vi en härlig hotellfrukost som innehöll allt man kan tänkas behöva och lite till. Sen åkte vi hem till brorsan en sväng och hälsade på. Dagen avslutades i Gränna. Där strosade vi runt på kullerstensgatorna, besökte de små och mysiga butikerna, åt god mat, solade och åt polkagrisar nere vid hamnen. Ett gött avslut på ett gött dygn! Alltid lika mysigt att komma iväg och få kvalitétstid ihop! ♡