Flytt hem till Götene

Idag kom pappa & Alexander till mig i Jönköping vid 10.30-tiden för att hjälpa mig att flytta. Hela förra veckan ägnade jag åt att förbereda flytten genom att packa ner mina saker i flyttkartonger så att det bara var att lasta i släpkärran när de kom. Vi insåg att när släpkärran var full så hade endast lite mer än hälften av alla mina saker fått plats. Detta innebar att vi blev tvungna att åka till Jönköping två gånger för att få hem alla mina saker. Man har ju haft roligare dagar i sitt liv men tack vare att jag fick sådan bra flytthjälp av pappa & brorsan så underlättade det och var desto roligare. I 12 timmar har vi hållt  på med flytten idag. Alltifrån att köra mina saker från Götene till Jönköping till att packa  upp saker och än har jag mycket kvar att packa upp och fixa med. Jag vet ju vad jag har att göra de närmsta dagarna. Jag kommer ju inte bli rastlös i alla fall!

Hur som helst känns det gött att vara hemma i Götene igen. Det är såklart tråkigt att lämna folket man lärt känna under detta år samt den vackra staden. Men Jönköping ligger ju inte långt borta så dit kommer jag kunna åka och hälsa på framöver. 

Om 1 vecka ska jag börja jobba inom förskolan igen. Något jag verkligen ser fram emot! Trivs så bra att jobba med alla goa & härliga barn!


Satt i baksätet med en 46-tums TV i knäet idag när vi flyttade. Krocksäkert och bra sikt!